Η Εταιρεία

Για πάνω από 40 χρόνια η Air Pack δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμφιάλωση χημικών προϊόντων σε μορφή αεροζόλ και σπρέι. Η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί σε όλη αυτή την πολυετή διαδρομή, έχουν τοποθετήσει την Air Pack σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της στην Ελλάδα. Βασική προτεραιότητα της εταιρείας, αποτελεί η έμφαση στην ποιότητα που δεσμεύεται να προσφέρει, τόσο στα προϊόντα που απολαμβάνει ο τελικός χρήστης, όσο και στις υπηρεσίες που απευθύνονται σε συνεργαζόμενες εταιρείες. 


Ιστορία της Air Pack

H επιχείρηση ιδρύθηκε το 1974 όταν ο Χρήστος Καραντζάς εγγράφεται στην τότε Εφορία Χημικών Επιχειρήσεων και ξεκινά να εμπορεύεται χημικά προϊόντα. Τέσσερα χρόνια μετά, το 1978, ξεκινά την παράγωγη και εμφιάλωση προϊόντων αεροζόλ.

Από τότε η επιχείρηση διανύει μια πορεία συνεχών επενδύσεων και εκσυγχρονισμού.
Η μονάδα παραγωγής της Air Pack, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πρότυπα και τους κανόνες ασφαλείας για την παραγωγή χημικών προϊόντων και αεροζόλ που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εταιρεία βρίσκετε στη Λεωφόρο Τατοΐου 119 (Πρώην 377), Αχαρναί. Εκτείνεται σε μια έκταση 1.500 τμ στη Βιομηχανική Ζώνη.

Διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης αεροζόλ και μια γραμμή παραγωγής σπρέι με επικόλλησης ετικέτας.
Μεγάλες και γνώστες εταιρίες μας εμπιστεύονται τη παράγωγη και ποιότητα των προϊόντων τους.


Προϊόντα Air Pack

Μερικά από τα προϊόντα της AIR PACK είναι: Εντομοκτόνα, Εντομοαπωθητικά,  Είδη Περιποίησης  Αυτοκινήτων, Λιπαντικά, Αντισκουριακά. Εποχιακά είδη, Χριστουγεννιάτικα σπρέι διακόσμησης, Αποκριάτικα spray, Αέριο αναπτήρων, Ηχητικό Σήμα Κινδύνου (ΚΟΡΝΑ),  όλα με την εγγύηση της Air Pack.
Τα προϊόντα μας πωλούνται αποκλειστικά χονδρικώς.


Υπηρεσίες

Παραγωγή-Εμφιάλωση

  • Αεροζόλ
  • Σπρέι

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

  • Νομοθεσία: Σας συμβουλεύουμε για τις ισχύουσες νομοθεσίες που υπάγονται  τα προϊόντα σας, όπως REACH και CLP.
  • Συσκευασία: βρίσκουμε μαζί την ιδανική συσκευασία για τα προϊόντα σας, για να πετύχουμε την καλύτερη παρουσία και εμφάνιση του προϊόντος στην αγορά. Προϊόντα σχεδιασμένα για να οικονομήσουν της ανάγκες των πελατών σας.