Εντομοκτόνα-Εντομοαπωθητικά

Εντομοκτόνα-Εντομοαπωθητικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Mr.Fist Liquid Set

Το Mr.Fist Liquid Set περιέχει ένα εντομοαπωθητικό φιαλίδιο Mr.Fist Liquid και μια συσκευή Mr.Fist Ηλεκτρικός Εντομοαπωθητής στην ίδια συσκευασία.


Συσκευασία: 36 τεμάχια/κιβώτιο


0,00€

Mr.Fist Liquid Υγρό Εντομοαπωθητικό

Το υγρό εντομοαπωθητικό Mr.Fist Liquid απομακρύνει άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όταν τοποθετηθεί στην ειδική ηλεκτρική συσκευή θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα ώστε να μην μπορούν να τσιμπήσουν. Κάθε φιαλίδιο διαρκεί για περίπου 45 νύχτες (εάν χρησιμοποιείται για περίπου 8 ώρες την κάθε νύχτα).


Συσκευασία: 36 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 30ml

0,00€

Mr.Fist Mat Εντομοαπωθητικά πλακίδια

  • Συσκευασία Mat10: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 10 πλακίδια)

  • Συσκευασία Mat20: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 20 πλακίδια)

  • Συσκευασία Mat30: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 30 πλακίδια)


Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν). Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες). Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες των 10, 20 και 30 πλακιδίων ανά τεμάχιο.


0,00€

Mr.Fist Spiral (Φιδάκι)

Το Mr.Fist Spiral απωθεί κουνούπια και σκνίπες. Κατά την καύση κάθε σπείρας εκλύονται στον αέρα συστατικά που απομακρύνουν και ναρκώνουν τα έντομα. Έτσι  προστατεύει όσους βρίσκονται κοντά του από τα ενοχλητικά τσιμπήματα. Κάθε σπείρα διαρκεί μια ολόκληρη νύχτα (περίπου 8 ώρες). Για μεγάλους εξωτερικούς χώρους συνιστάται η ταυτόχρονη χρήση περισσότερων της μιας σπείρας (ανάλογα με τον χώρο).


Συσκευασία: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 10 σπείρες)


0,00€

Mr.Fist Εντομοκτόνο spray

  • Καταπολεμά κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, σκνίπες κ.α
  • Κατάλληλο γοα κλειστούς χώρους
  • Άμεση δράση


Το εντομοκτόνο Mr.Fist spray καταπολεμά αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, σκνίπες) που βρίσκονται μέσα σε κλειστούς χώρους. Η σύνθεσή του περιέχει εξειδικευμένα δραστικά συστατικά. Κατά την χρήση απελευθερώνονται στον αέρα και εξουδετερώνουν άμεσα τα έντομα που βρίσκονται στον χώρο.


Συσκευασία 24 τεμάχια/κιβώτιο

Μέγεθος 300ml

0,00€

Mr.Fist Ηλεκτρικός Εντομοαπωθητής

Ο ηλεκτρικός εντομοαπωθητής Mr.Fist απαιτείται έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα εντομοαπωθητικά πλακίδια και το εντομοαπωθητικό υγρό Mr.Fist. Η συσκευή διαθέτει δύο υποδοχές για να μπορεί να λειτουργεί εύκολα είτε με πλακίδια είτε με φιαλίδιο.


Συσκευασία: 36 τεμάχια/κιβώτιο 


0,00€

Mr.Fist Κατσαριδοκτόνο spray

  • Καταπολεμά κατσαρίδες, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κοριούς, ψύλλους

  • Κατάλληλο για το σπίτι, το γραφείο, την αποθήκη

  • Διατηρείτε ο ψεκασμός στην επιφάνεια για πολλές ημέρες


Το κατσαριδοκτόνο Mr.Fist spray αντιμετωπίζει άμεσα τα έρποντα έντομα  (κατσαρίδες, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κοριούς, ψύλλους) που υπάρχουν στο  σπίτι, στην αποθήκη ή στο γραφείο. Τα δραστικά συστατικά που περιέχονται  στη σύνθεσή του μένουν στην επιφάνεια που γίνεται ο ψεκασμός και  εξουδετερώνουν τα έντομα που περνούν από αυτή.


Συσκευασία 25 τεμάχια/κιβώτιο

Μέγεθος 300ml

0,00€