Εντομοκτόνα-Εντομοαπωθητικά

Εντομοκτόνα-Εντομοαπωθητικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Mr FIST mat NEO, εντομοκτόνα πλακίδια

 • Συσκευασία Mat10: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 10 πλακίδια)

 • Συσκευασία Mat20: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 20 πλακίδια)

 • Συσκευασία Mat30: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 30 πλακίδια)


Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν). Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες). Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες των 10, 20 και 30 πλακιδίων ανά τεμάχιο.


0,00€

Mr Fist MEC instant Spray 350ml

 • Mr Fist MEC instant Spray 350ml

 • Κατσαριδοκτόνο για εσωτερικούς χώρους για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, σκόροι, ψαράκια καθώς και τσιμπούρια, σαρανταποδαρούσες, αράχνες και σκορπιοί

 • Συσκευασία 350ml 


·       Κατσαρίδες: Σκοτεινά, υγρά σημεία υπογείων, σοφίτων, αποθηκών. Γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης, αποχέτευσης. Κάτω από ντουλάπια. Γύρω από το ψυγείο και το πλυντήριο.

·       Μυρμήγκια: Γύρω από πόρτες και παράθυρα, κατά μήκος σοβατεπιών, στα κενά ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και πατώματος, κάτω από ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες.

·       Σκόροι: Στις εσωτερικές επιφάνειες κενών ντουλαπιών, ιδίως στις γωνίες και χαραμάδες. Τσιμπούρια: Σε χαραμάδες ξύλου και σε σημεία που κάθονται συνήθως οι σκύλοι. Ψύλλοι: σε σημεία που κάθονται τα κατοικίδια και γύρω απ΄ αυτά.

·       Ψαράκια: Πίσω από ράφια, βιβλιοθήκες, ξεκολλημένες ταπετσαρίες.

·       Κοριοί: Στις ραφές των στρωμάτων, στο σκελετό και τα σανίδια των κρεβατιών, στα ξύλινα έπιπλα και στα κενά ξύλινων επενδύσεων.

·       Αράχνες: Πάνω στις αράχνες και τους ιστούς τους.
0,00€

Mr.Fist Liquid NEO Υγρό Εντομοκτόνο 45 νύχτες

άοσμο υγρό εντομοκτόνο για την καταπολέμηση κουνουπιών (συμπεριλαμβανομένου του <<Ασιατικού κουνουπιού τίγρης>>). Για εσωτερικούς χώρους. Όταν τοποθετηθεί στην ειδική ηλεκτρική συσκευή θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα ώστε να μην μπορούν να τσιμπήσουν. Κάθε φιαλίδιο διαρκεί 45 νύχτες (εάν χρησιμοποιείται για περίπου 8 ώρες την κάθε νύχτα).


Συσκευασία: 36 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 30ml

0,00€

Mr.Fist Liquid Set

Το Mr.Fist Liquid Set περιέχει ένα εντομοαπωθητικό φιαλίδιο Mr.Fist Liquid και μια συσκευή Mr.Fist Ηλεκτρικός Εντομοαπωθητής στην ίδια συσκευασία.


Συσκευασία: 36 τεμάχια/κιβώτιο


0,00€

Mr.Fist Εντομοκτόνο spray 300ml

 • Καταπολεμά κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, σκνίπες κ.α
 • Κατάλληλο γοα κλειστούς χώρους
 • Άμεση δράση


Το εντομοκτόνο Mr.Fist spray καταπολεμά αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, σκνίπες) που βρίσκονται μέσα σε κλειστούς χώρους. Η σύνθεσή του περιέχει εξειδικευμένα δραστικά συστατικά. Κατά την χρήση απελευθερώνονται στον αέρα και εξουδετερώνουν άμεσα τα έντομα που βρίσκονται στον χώρο.


Συσκευασία 24 τεμάχια/κιβώτιο

Μέγεθος 300ml

0,00€

Mr.Fist Ηλεκτρικός Εντομοαπωθητής

Ο ηλεκτρικός εντομοαπωθητής Mr.Fist απαιτείται έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα εντομοαπωθητικά πλακίδια και το εντομοαπωθητικό υγρό Mr.Fist. Η συσκευή διαθέτει δύο υποδοχές για να μπορεί να λειτουργεί εύκολα είτε με πλακίδια είτε με φιαλίδιο.


Συσκευασία: 36 τεμάχια/κιβώτιο 


0,00€

Mr.Fist Κατσαριδοκτόνο spray 300ml

 • Καταπολεμά κατσαρίδες, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κοριούς, ψύλλους

 • Κατάλληλο για το σπίτι, το γραφείο, την αποθήκη

 • Διατηρείτε ο ψεκασμός στην επιφάνεια για πολλές ημέρες


Το κατσαριδοκτόνο Mr.Fist spray αντιμετωπίζει άμεσα τα έρποντα έντομα  (κατσαρίδες, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κοριούς, ψύλλους) που υπάρχουν στο  σπίτι, στην αποθήκη ή στο γραφείο. Τα δραστικά συστατικά που περιέχονται  στη σύνθεσή του μένουν στην επιφάνεια που γίνεται ο ψεκασμός και  εξουδετερώνουν τα έντομα που περνούν από αυτή.


Συσκευασία 25 τεμάχια/κιβώτιο

Μέγεθος 300ml

0,00€

Mr.Fist ΝΕΟ Spiral (Φιδάκι)

Το Mr.Fist Spiral απωθεί κουνούπια και σκνίπες. Κατά την καύση κάθε σπείρας εκλύονται στον αέρα συστατικά που απομακρύνουν και ναρκώνουν τα έντομα. Έτσι  προστατεύει όσους βρίσκονται κοντά του από τα ενοχλητικά τσιμπήματα. Κάθε σπείρα διαρκεί μια ολόκληρη νύχτα (περίπου 8 ώρες). Για μεγάλους εξωτερικούς χώρους συνιστάται η ταυτόχρονη χρήση περισσότερων της μιας σπείρας (ανάλογα με τον χώρο).


Συσκευασία: 60 τεμάχια/κιβώτιο (κάθε τεμάχιο περιέχει 10 σπείρες)


0,00€