Φροντίδα Αυτοκινήτου-Λίπανση

Φροντίδα Αυτοκινήτου-Λίπανση
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dr. Pro Αντισκουριακό

Λιπαίνει, συντηρεί και προστατεύει από τη διάβρωση και τη σκουριά τα μεταλλικά μέρη. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία και ξεμπλοκάρει μηχανισμούς και εργαλεία όπως βίδες, μηχανές, γρανάζια, ρουλεμάν και κλειδαριές. Απομακρύνει την υγρασία και βοηθά τη λειτουργία ηλεκτρικών μερών και κολλημένων μοτέρ.


Συσκευασία: 24 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 220ml

0,00€

Dr. Pro Αφρός Επισκευής Ελαστικών

Επιδιορθώνει γρήγορα τα τρυπήματα σε ελαστικά αυτοκινήτου. Σφραγίζει το τρύπημα και φουσκώνει το σκασμένο ελαστικό, επιτρέποντας άμεσα την κίνηση του οχήματος. Συνιστάται για προσωρινή χρήση που σκοπό έχει να διευκολύνει τον χρήστη να μεταφέρει εύκολα το αυτοκίνητό του στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ. Κατάλληλο για όλα τα συμβατικά ελαστικά αυτοκινήτων Ι.Χ.


Συσκευασία: 24 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 400ml

0,00€

Dr. Pro Αφρός Καθαρισμού Ταπετσαρίας

Ιδανικό προϊόν για το καθάρισμα όλων των υφασμάτινων επιφανειών του αυτοκινήτου. Αφαιρεί λεκέδες (λάδια, καφέ, λεκέδες από φαγητό) από τα καθίσματα, τις μοκέτες και τον ουρανό του αυτοκινήτου. Αναζωογονεί τα χρώματα και αρωματίζει διακριτικά.


Συσκευασία: 24 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 300ml

0,00€

Dr. Pro Γράσο για μεταλλικά μέρη

Λιπαίνει και συντηρεί, διευκολύνοντας την τριβή μεταξύ μεταλλικών μερών. Σταματά τα τριξίματα και απομπλοκάρει μηχανισμούς. Προστατεύει από διάβρωση. Αποτρέπει την δημιουργία αλάτων στους πόλους της μπαταριάς. Ιδανικό για αλυσίδες μοτοσυκλετών/ποδηλάτων, κηπευτικά μηχανήματα, πόρτες αυτοκινήτων και άλλες ομοειδείς εργασίες.


Συσκευασία: 24 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 220ml

0,00€

Dr. Pro Γυαλιστικό Σπρέι για Ταμπλό Αυτοκινήτου

Γυάλιζει το ταμπλό και τις πλαστικές επιφάνειες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Συντηρεί τα πλαστικά υλικά, προστατεύοντάς τα από τις ακτίνες του ηλίου. Αρωματίζει διακριτικά την καμπίνα του αυτοκινήτου με άρωμα βανίλιας. Σχεδιασμένο για να αποθηκεύεται εύκολα μέσα στο αυτοκίνητο.


Συσκευασία: 24 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 225ml

0,00€

Dr. Pro Λάδι Σιλικόνης


Λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων. Σταματάει τα τριξίματα. Προστατεύει από τη διάβρωση και τη σκουριά. Ξεμπλοκάρει κολλημένα μεταξύ τους υλικά, διευκολύνοντας την τριβή μεταξύ τους. Απομακρύνει την υγρασία προστατεύοντας τα μεταλλικά μέρη. Διατηρεί την ελαστικότητα πλαστικών υλικών όπως λάστιχα και τσιμούχες. Συμβάλλει στη συντήρηση εργαλείων και μηχανισμών ώστε να λειτουργούν καλύτερα για περισσότερο. Έχει εφαρμογές σε δραστηριότητες για το σπίτι, το γραφείο, την εξοχή.


Συσκευασία: 24 τεμάχια/κιβώτιο
Μέγεθος: 220ml


0,00€